2. Mobing Forumu İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Gerçekleştirilecek

Türkiye 2. Mobing Forumu 29 Kasım 2014 tarihinda İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde yapılacak. Bu yıl 2.'si düzenlenecek olan 4B Akademi Mobing Forumu, hukukçu uzmanların katılımıyla 29 Kasım'da İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

15.11.2014 12:19:44 0
2. Mobing Forumu İstanbul Ticaret Üniversitesi

Türkiye 2. Mobing Forumu 29 Kasım 2014 tarihinda İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde yapılacak. Bu yıl 2.’si düzenlenecek olan 4B Akademi Mobing Forumu, hukukçu uzmanların katılımıyla 29 Kasım’da İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

 İşyerinde sistematik olarak, kasıt içeren ve süreklilik gösteren yıldırma davranışlarını tanımlayan “Mobing” kavramı, 2. Mobing Forumu ile kanunlar ve yüksek mahkeme kararları kapsamında tartışılacak. ‘’Türkiye’de ve Dünyada Mobing Olgusuna İlişkin Mevzuat, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay Kararları, Mobing’de Bilirkişilik Müessesesi’’ başlıklarıyla yürütülecek olan forum, uzun yıllardır mobbing alanında saha çalışmaları yapan Eğitmen ve Danışman Çağlar Çabuk’un kurucusu olduğu 4B Akademi tarafından düzenleniyor.
İş Hukuku Uzmanı Av. Alper Yılmaz, İş Mahkemeleri Bilirkişisi Av. Emine Canbolat, Eğitim Sen İstanbul Hukuki Danışmanı Av. Metin İriz, İş Hukuku Uzmanı Av. Nafiye Diker, Mesleki Sorumluluk ve Sağlık Hukuku alanında çalışmalar yürüten Av. Nesrin Özkaya’nın katılımıyla düzenlenecek 2. Mobing Forumu, hukuki açıdan mevcut durumların incelenmesi ve tartışılmasıyla tamamlanacak; her gölümün sonunda dinleyicilerden gelen sorular yanıtlanacak.
29 Kasım 2014, Cumartesi günü, 09:30-15:30 saatleri arasında, İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Kampüsü’nde gerçekleştirilecek olan 2. Mobing Forumu ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.forumobing.net adresinden erişebilirsiniz.
1. Mobing Forumu, ilgili kurum ve bireylerin geniş katılımıyla 15.04.2014 tarihinde Işık Üniversitesi Maslak Kmpüsü’nde yapılmıştı. Ayrıntılar için: www.forumobing.net 
4B AKADEMİ hakkında:
Eğitmen, Danışman, Bilirkişi (Mobing) ve Yazar Çağlar Çabuk’un kurucusu olduğu 4B Akademi, uzman ve deneyimli profesyonel danışmanlar ile bireysel ve kurumsal eğitim gelişim hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor.
4B Akademi, özel sektörde yer alan saygın kurum ve kuruluşların eğitim, gelişim ve yönetişim alanlarında ihtiyaç duyduğu çözüm arayışlarında iş ortağı olarak yerini alıyor ve üniversiteler ve kamu kurumlarıyla yaptığı işbirlikleriyle bilginin toplumda her katmana aktarılmasına aracılık ediyor.
4B Akademi’de “Biliyorum, öyleyse varım!“ mottosuyla doğru bilgiyi hedef kitleye en uygun yöntemlerle aktarmayı ve paylaşmayı hedefleyen çalışmalar yapılıyor.
4B Akademi çatısı altında; liderlik gelişim programları, profesyonel koçluk, takım koçluğu, insan kaynakları yönetimi, moderatör yetiştirme ve bireysel ve mesleki yetkinlik geliştirme eğitimleri ile işyerinde psikolojik tacizinin (mobing) önlenmesi ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriliyor.



ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07